ENGINYERIA i ARQUITECTURA INDUSTRIAL

PROJECTES D'INSTAL·LACIONS I OBRES

Àrea privada
Button
Skip Navigation LinksInici : Companyia : Història < tornar enrere

Història


L'any 1991, Antoni Escarré, enginyer Tècnic Industrial, i l’empresa DITECGAS, S.A. creen l’empresa CONSULTING TECNIC DITECSA, S.A. L’empresa DITECGAS, era una empresa d’enginyeria i instal·lacions de gas amb seu i àmbit d'actuació principalment a Girona, des dels anys 70.
Valls

 

Antoni Escarré, provenia de empreses d'inspecció i control;  iniciant la seva trajectòria com Inspector a ATRISA (Entitat Col·laboradora de l'Administració), i després, durant 10 anys com a Delegat a Tarragona de les empreses EUROCONTROL, S.A i ECA ENTITAT COL·LABORADORA DE L'ADMINISTRACIÓ, S.A. (ECA).

Així, doncs, CONSULTING TECNIC DITECSA, S.A. amb seu a Valls, recollia l’experiència d’una enginyeria consolidada al llarg de més de vint anys i el rodatge de la inspecció i control legal.

A l’any 1994, les accions de DITECGAS, S.A. son adquirides per Montserrat Andreu i l'empresa, pasa a denominar-se  CONSULTING TECNICO DITECSA, S.L. 

A l'any 2012, s'adopta com a marca EDISCAT .

L'objectiu des dels inicis varen ser el donar suport a les empreses industrials, assumint que això implicava un ampli coneixement de la legislació vigent, en gairebé tots els camps (obra civil, electricitat, equips a pressió, emmagatzematge de productes químics, medi ambient, etc.).  CONSULTING aviat va asolir un lloc en el mercat entre les enginyeries unifamiliars i les grans enginyeries, 

A dia d'avui, CONSULTING ha assolit i consolidat aquell objectiu, amb la confiança de més de 30 empreses mitjanes i grans que han motivat un creixement i reconeixement mutu, i ha suposat una important formació pel personal de CONSULTING, en els camps de Diseny, Projecció,  Direcció i Gestió d'Obres.



 
Actualitat consulting
Nova pàgina web

Benvingut al nou web de EDISCAT, S.L.

5/6/2013


Borsa de treball
Gestió Documental

Treballs destacats
Gestió Documental

Sol·licitud de pressupost
Gestió Documental


EDISCAT  és una enginyeria i consultoria especialitzada en la realització de projectes d’enginyeria i arquitectura industrial, tot i que també realitza projectes d’altres àmbits.
EDISCAT © 2013
Carretera del Pla de Santa Maria 253, Nau D1
Polígon Industrial de Valls
43800 VALLS