ENGINYERIA i ARQUITECTURA INDUSTRIAL

PROJECTES D'INSTAL·LACIONS I OBRES

Àrea privada
Button
Skip Navigation LinksInici : Noticies ediscat : Noticia ediscat < tornar enrere

Nova pàgina web

Benvingut al nou web de EDISCAT, S.L.

La nova pàgina conserva la mateixa adreça, www.editecsa.com amb un nou disseny i importants modificacions. Per una part canvia la seva concepció visual amb una estructura més pràctica i atractiva. D'altra banda, augmenta els seus continguts professionals i els fa alhora més accessibles. 

L'objectiu ha estat oferir un millor servei als seus propis clients i a tots els ciutadans i ciutadanes. El visitant del nou entorn web de EDISCAT  trobarà nombrosos serveis que van des de la informació institucional, d'organitzacions i de les instal·lacions, fins a referencies d'obres i construccions efectuades al llargs dels any per la companyia. 

Si l'usuari visita aquesta pàgina amb un interès professional també tindrà accés a un apartat client on podrà gestionar els seus projectes, instàncies o esdeveniments. 

En termes generals, el nou entorn web ajuda al professional i client a resoldre les seves gestions a obtenir una resposta clara i precisa a aquelles preguntes relacionades amb la tasca de l'enginyeria EDISCAT, S.L..

5/6/2013


 


EDISCAT  és una enginyeria i consultoria especialitzada en la realització de projectes d’enginyeria i arquitectura industrial, tot i que també realitza projectes d’altres àmbits.
EDISCAT © 2013
Carretera del Pla de Santa Maria 253, Nau D1
Polígon Industrial de Valls
43800 VALLS